Acest site este un atelier literar deschis oricărui scriitor, amator sau profesionist. Reveniți în câteva zile pentru mai multe informații.

Conținut disponibil în format RSS/XML și varianta wap

Drumul către literatură

Literatura contemporana este ca o harta. Vasta, surprinzatoare si în continua miscare, trebuie sa fie explorata cu grija si atentie, tinând cont de anumite reguli.

Noi va propunem sa ne suim la bordul celei mai noi ambarcatiuni marca "agonia.ro": www.proza.ro. Sa pornim asadar sa exploram si sa construim împreuna harta aceasta. Nu va fi o calatorie usoara, însa cele întâlnite nu va vor face sa regretati ca ati parasit fotoliul confortabil din sufragerie si ati acordat vacanta (pe termen nelimitat) televizorului.
Pe aceasta "harta", de voi depinde stabilirea unor noi puncte de reper. În functie de ele, noii-veniti vor sti sa se orienteze mai usor.

Iar daca nu, puteti porni din nou la drum, catre urmatoarea aventura. În definitiv, ca sa parafrazam o expresie celebra, LITERATURA E O CALATORIE, NU O DESTINATIE. Continuarea calatoriei depinde de aceia care o întreprind. Noi speram sa fiti în numar cât mai mare.

Despre cum am lucrat eu pământul în aia goală

de Sorin Stoica

A murit tanti Vera din Piscanii de Ialomița. N-ar fi nicio nenorocire dacă odată cu ea nu mi-ar fi murit și amintirea fizică a dezvirginării mele, acum exact 32 de ani. Și n-a fost un început banal și rapid de viață sexuală, cum mai toate sunt în jurul celor 16 ani, ci o dezvirginare întinsă pe ditamai 10 zile și împărțită de tanti Vera cu a sa verișoară Tanța. Îmi petreceam primele părți ale vacanțelor de vară în Bărăgan, unde brusc descoperisem ce să fac cu erecțiile și cu poftele mele carnale. Nici vorbă să mă apropii de fete, mi se părea imposibil ca vreuna să mă lase să stau gol deasupra ei și să-mi primească sămânța, așa cum văzusem într-o frântură de film porno la video, acasă la vărul Costel, eveniment care m-a șocat. Eram în mijlocul adolescenței și Bărăganul cu ale sale câmpuri reavene, proaspăt arate, umede dimineața, mă excita al dracului. Ieșeam înainte de răsărit să fac dragoste cu brazdele de lângă râu. Mă dezbrăcam, mă întindeam cu fața în jos, îmbrățișam pământul și dădeam din fund fertilizând ogorul imediat cu laptele meu parcă infinit. Epuizat, după două-trei partide, stăteam așa, gânditor, și mi se părea că sunt unicul om de pe lume care iubește cu adevărat pământul. Intram apoi în râu, mă linișteam și reveneam acasă, la placida viață de la țară, printre găini, cărți, mere ionatane și mămăligă cu brânză și smântână. Până în ziua în care totul a devenit altfel iar eu am început să privesc lumea ca un bărbat...
Ieșisem la futut brazdele ca de obicei. Plouase noaptea și mirosea și mai înnebunitor. Îmi dădusem jos șortul ce-mi ținea loc de chiloți și pășeam pe ogor în căutarea budoarului perfect. O voce de femeie m-a speriat groaznic. Ce faci bă acolo? Mi-am acoperit instinctiv goliciunea și m-am chircit. De dincolo de râu, de la șosea, tanti Vera a lui Rogozeanu mă nimerise. Era însoțită de verișoară-sa Tanța, mai târziu urma să aflu că ieșiseră la ocazie să ajungă la oraș, la muncă. M-am ascuns după unica salcie, la care mai mult mă târâsem decât mersesem. Pe femei nu le mai vedeam. Am crezut că le luase vreo mașină dar nu, trecuseră pârleazul și mi-au ieșit exact în spate, la locul unde aveam hainele. Tanța fuma. Tanti Vera zâmbea. Așa, deci, frumușelule, umblăm la pula goală dimineața să ne facem laba în natură! Muream de rușine. Nu că eram văzut gol, ci că urma să afle tot satul, mama, surorile mele, prietenii mei... Tanti Vera s-a apropiat de mine, mi-a pus mâna pe creștet și, cu un ton total schimbat, m-a liniștit: hai, lasă, vrem să fim prieteni, ridică-te. Am ascultat-o. Mi-a pus mâna pe sex, a zis aoleu, maică, e cât un știulete d-ăl mare și am închis ochii. Am simțit ceva cald acolo. Știam că era gura ei. Am stat cuminte și a fost tare bine... Am deschis ochii la sfârșit, tremurând tot de plăcere. Tanța fuma mai departe. A lăsat sacoșele jos, i-a șoptit ceva verișoară-sii și a început să se dezbrace. Eram stană de piatră. Și ea mi-a mângâiat sexul, care se învârtoșa din nou. S-a așezat pe ogor, în patru labe. A fost prima oară când am văzut un sex de femeie. Nu știam ce să fac cu el. Tanti Vera m-a luat de mână și m-a dus efectiv la fundul Tanței. Am avut cea mai uluitoare dimineață din acea vacanță. Le-am bucurat pe cele două sătence de câte două ori, pur și simplu eram un iepure cu baterii eterne, cum îmi dădeam drumul într-una, cum mă mutam la următoarea și trăgeam de parcă venise sfârșitul lumii și nu se mai găseau decât acele două femei pe suprafața globului. Trei zile ne-am întâlnit tot acolo, în spatele salciei, la răsărit de soare, deși nu stabilisem nimic. Veneam gata excitat, aproape nedormit, chinuit toată noaptea de așteptarea uluitoare de a avea două femei goale la cheremul meu, cât pofteam. Nu conta că erau urâte și că una era grasă iar cealaltă slabă ca un ogar. Aveau sex și mi-l dădeau mie zilnic. Dintr-a patra zi mi-au zis să vin în hambarul de lângă școală. Era ceva fân acolo. Nici nu se făcea ora 4 și acolo eram toți 3, în orgia care a durat exact 10 zile, până ce am plecat acasă, la oraș. Slăbisem îngrijorător, chestie care, unită faptului că eu eram oricum doar piele și oase, a făcut-o pe mama să mă ducă la doctor. Nimic deosebit, doamnă, e doar pubertatea...

Sorin Stoica (sorinucu) | Scriitori Români

motto: Să mă lași!

Despre noi

Ne puteți contacta prin email la adresa contact@agonia.net.

Traficul internet este asigurat cu grație de etp.ro