Acest site este un atelier literar deschis oricărui scriitor, amator sau profesionist. Reveniți în câteva zile pentru mai multe informații.

Conținut disponibil în format RSS/XML și varianta wap

Drumul către literatură

Literatura contemporana este ca o harta. Vasta, surprinzatoare si în continua miscare, trebuie sa fie explorata cu grija si atentie, tinând cont de anumite reguli.

Noi va propunem sa ne suim la bordul celei mai noi ambarcatiuni marca "agonia.ro": www.proza.ro. Sa pornim asadar sa exploram si sa construim împreuna harta aceasta. Nu va fi o calatorie usoara, însa cele întâlnite nu va vor face sa regretati ca ati parasit fotoliul confortabil din sufragerie si ati acordat vacanta (pe termen nelimitat) televizorului.
Pe aceasta "harta", de voi depinde stabilirea unor noi puncte de reper. În functie de ele, noii-veniti vor sti sa se orienteze mai usor.

Iar daca nu, puteti porni din nou la drum, catre urmatoarea aventura. În definitiv, ca sa parafrazam o expresie celebra, LITERATURA E O CALATORIE, NU O DESTINATIE. Continuarea calatoriei depinde de aceia care o întreprind. Noi speram sa fiti în numar cât mai mare.

Hocus-prostus

de Sorin Stoica

Până să apară el, văzusem cu toții nenumărate trucuri cu cărți de joc sau cu scăpări uluitoare din lanțuri, dispariții și apariții surpriză. Fusesem martorii unei ploi torențiale dintr-un cer fără nori, ai învierii bunicului și inclusiv ai călătoriei în trecut a unor spectatori pentru a-și schimba viitorul. Da, văzusem miracole nemaipomenite și aproape că că ne obișnuisem cu ele. Cu toate astea, el a știut cum să ne cucerească și să ne impresioneze pe toți. A sosit, s-a așezat și continuă și acum fără să facă nimic. Nici nu ne putem imagina câți bani mai trebuie să-i aruncăm ca să se apuce de treabă.

Sorin Stoica (sorinucu) | Scriitori Români

motto: Să mă lași!

Despre noi

Ne puteți contacta prin email la adresa contact@agonia.net.

Traficul internet este asigurat cu grație de etp.ro