Acest site este un atelier literar deschis oricărui scriitor, amator sau profesionist. Reveniți în câteva zile pentru mai multe informații.

Conținut disponibil în format RSS/XML și varianta wap

Drumul către literatură

Literatura contemporana este ca o harta. Vasta, surprinzatoare si în continua miscare, trebuie sa fie explorata cu grija si atentie, tinând cont de anumite reguli.

Noi va propunem sa ne suim la bordul celei mai noi ambarcatiuni marca "agonia.ro": www.proza.ro. Sa pornim asadar sa exploram si sa construim împreuna harta aceasta. Nu va fi o calatorie usoara, însa cele întâlnite nu va vor face sa regretati ca ati parasit fotoliul confortabil din sufragerie si ati acordat vacanta (pe termen nelimitat) televizorului.
Pe aceasta "harta", de voi depinde stabilirea unor noi puncte de reper. În functie de ele, noii-veniti vor sti sa se orienteze mai usor.

Iar daca nu, puteti porni din nou la drum, catre urmatoarea aventura. În definitiv, ca sa parafrazam o expresie celebra, LITERATURA E O CALATORIE, NU O DESTINATIE. Continuarea calatoriei depinde de aceia care o întreprind. Noi speram sa fiti în numar cât mai mare.

Te detest în fiecare noapte, ah...

de Sorin Stoica

Eu îmi bag nasul în telefonul ei în căutare de mesaje compromițătoare către altul, alții. La fel face și ea cu telefonul meu când eu intru la duș. Ne pândim reciproc în clipele noastre solitare în căutare de motive să ne certăm, să ne detestăm, să ne vedem fiecare de-ale lui fără să ne vorbim toată ziua. Nu ne mai iubim, nu mai suntem nici măcar prieteni. Nu ne mai placem deloc. Dar nu ne despărțim, nu. Pentru că atunci când vine seara și ne întâlnim în același pat, ne iubim furtunos, ne zgâriem, ne strângem cu ură în brațe, ne tragem de păr și ne leșinăm reciproc de plăcere. Ne răzbunăm erotic unul pe celălalt. Ne e imposibil să trăim separați. Nici măcar o singură noapte... Dragostea era minunată, îmi amintesc, dar ura parcă e și mai și...

Sorin Stoica (sorinucu) | Scriitori Români

motto: Să mă lași!

Despre noi

Ne puteți contacta prin email la adresa contact@agonia.net.

Traficul internet este asigurat cu grație de etp.ro